Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Chelsea: Loftus-Cheek lelép, ha nem játszhat

A nyáron többször is szóba került, hogy a Chelsea angol válogatott nevelése, Ruben Loftus-Cheek tavaly után ismét kölcsönbe kerüljön, ám a klub nem engedte el. Most ismét téma a középpályás sorsa.

Kép: Metro

Loftus-Cheek tavaly nagyszerű szezont futott a Crystal Palace-nál és bejátszotta magát a világbajnokságon remekül helytálló nemzeti csapatba is. Az angol középpályás joggal számíthatna arra, hogy számolnak vele a Chelsea-nél, ám a jelek szerint erre továbbra sincs komoly sansz.

A nyáron kijelentették Londonban, hogy nem akarnak megválni tőle, pedig a Palace például szívesen megtartotta volna még egy évre. Sarri szintén arról beszélt, hogy a fiatal játékos része a terveinek, ám azóta történt egy komoly változás: érkezett Mateo Kovacic a Real Madridból, márpedig a horvát úgy tűnik, jelenleg komolyabb színvonalat képvisel Loftus-Cheeknél.

Az angol játékos az első fordulóban csereként kapott lehetőséget egy megnyert meccsen, legutóbb viszont még csak a kispadra sem ülhetett le az Arsenal elleni rangadón. A Chelsea-nek lehet, hogy rendben van ez a helyzet így, a középpályás viszont játékperceket akar – ha ezt nem tudják garantálni számára, inkább menne máshová. A Palace mellett a Schalke merült még föl vele kapcsolatban, ám a németek jelezték: csak úgy, mint Rose, vagy Drinkwater, bizony Loftus-Cheek is túl sokba kerül nekik.