Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hosszabbítás előtt de Gea a Unitednél – sajtóhír

A szigetországi Mirror értesülései szerint a 2018-2019-es szezon végéig érvényes szerződéssel bíró David de Gea rövidesen további évekre szóló megállapodást köthet jelenlegi kenyéradójával, a Manchester Uniteddel.

(Fotó: Mirror)

A Vörös Ördögök hatalmas meglepetésre kikaptak a Brightontól az elmúlt fordulóban, ennek ellenére José Mourinho továbbra is töretlenül bízik a 27 esztendős kapusban. A portugál admirális úgy fogalmazott, hogy “senki másra nem cserélném el Davidot, jelenleg ő a világ legjobb kapusa.

Amikor pedig az angol kollégák de Gea piaci értékéről kérdezték Mourinhót, a mester a sajátos stílusában válaszolt: “Nulla, hiszen egy játékosnak nincs piaci értéke, ha nincs a piacon”.

A kiszivárgott információk szerint de Gea a szerződése meghosszabbítása esetén továbbra is heti 200 ezer fontot, azaz évi 10.4 millió fontot kereshet a Manchester Unitednél.

A spanyol válogatott kapusa 2011 óta áll a United alkalmazásában, és azok után, hogy a nyáron Real Madrid végül Thibaut Courtoist szerződtette, a Mirror szerint akár még egy évtizedig is maradhat az angol gárda alkalmazásában.