Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: Legközelebb már a Ninja is harcba szállhat

Váratlan vereséggel kezdte az idei Serie A-s szezont az Inter csapata, miután vasárnap este Spalletti mester legénysége 1-0 arányban kapitulált a “mumus” Sassuolo vendégeként, ezzel gyakorlatilag az olasz bajnokság potenciális élcsapatai közül egyedüliként a milánóiak égtek le a nyitófordulóban.

Az Inter új igazolásai közül ugyan Stefan de Vrij, Lautaro Martinez, Matteo Politano és Balde Keita is bemutatkozhatott a Nerazzurri szerelésben, Radja Nainggolan egyelőre a nyári felkészülés alatt elszenvedett sérülése miatt nem állhatott csapata rendelkezésére.

De a tervek szerint ez már nem lesz sokáig így, a Romától megszerzett 30 éves belga középpályás gőzerővel készül, egyelőre könnyített edzéseket végez külön, de saját célja szerint a második fordulóban a Torino elleni hazai mérkőzésen már – legalább csereként – játszani szeretne. (Belottiék a bajnokság első körében éppen Nainggolan előző csapatától, a Romától szenvedtek drámai vereséget.)

Az Inter szurkolói már nagyon várják a “Ninja” debütálását, de vajon csupán ő hiányzik ahhoz, hogy a várva várt eredmények is jöjjenek?!