Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mutatjuk, mely csapatok közül kerülhet ki Ramsey új klubja!

Aaron Ramsey szerződése jövő nyáron lejár az Arsenal csapatánál, és már javában tart a huzavona az esetleges hosszabbítása és a távozása között. Az egyik neves angol fogadóiroda, a Betfair összeszedte a szorzókat a potenciális új csapatokat illetően.

A 27 esztendős középpályás 2008. nyarán még suhancként érkezett a Cardiff City-től az Ágyúsokhoz, azóta két rövidebb kölcsönperiódust leszámítva, mindvégig az Arsenal mezét viselte, de az angol sportsajtóban olvasható vélemények már inkább arról szólnak, hogy belátható időn belül sor kerülhet a szakításra. Noha, tavasszal még Arsene Wenger is arról beszélt, hogy mennyire fontos lenne a hosszabbítása a csapatnál.

Azóta már nincs Wenger, és lehet, hogy már Ramsey sem áll sokáig az Arsenal alkalmazásában. Annyi biztos, hogy a tavalyi szezonban összesítve szerzett 11 góljánál többet csak a 2013-2014-es idényben szerzett (16-ot) a londoni gárda színeiben.

Végezetül pedig az ominózus lista: a Betfair szerint az olasz élvonalbeli Lazio lehet a favorit Ramsey kegyeiért (8/1), míg például a Liverpool és a Manchester City esélyeit 12/1-ben mérik, szemben például a Tottenhammel (16/1) és a Chelsea-vel (25/1) – londoni vetélytárshoz vélhetően egy évtized után nem szeretne átigazolni.