Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Dortmund kiválóságát akarja a PSG! – sajtóhír

A L’Equipe információi szerint a francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Ligue 1) szereplő Paris Saint-Germain szeretné leigazolni a Lucien Favre által irányított Borussia Dortmund portugál kiválóságát, Raphael Guerreiro-t…

A francia napilap úgy értesült, hogy a Paris Saint-Germain egy 15 millió eurós ajánlatot tett a Borussia Dortmundnak, ám a német sztárcsapat állítólag ennél jóval többet szeretne látni az asztalon, egész pontosan 30-40 millió euró közötti összeget. Nem kizárt egyébként, hogy Raphael Guerreiro korábbi menedzsere, Thomas Tuchel kérésére érkezhetne Párizsba, a portugál futballista és a német tréner ugyebár éppen Dortmundban dolgozhattak együtt. 

Raphael Guerreiro 2016 nyara óta tartozik a Borussia Dortmund kötelékébe. Már az első szezonjában hátráltatták kisebb/nagyobb sérülések a folyamatos játékban, viszont a másodikban valóban nem kerülték el a komolyabb problémák. A portugál válogatott labdarúgó két esztendő alatt csupán 51 mérkőzésen tudott pályára lépni minden frontot egybe véve. Guerreiro egyébként több poszton is bevethető, elsődlegesen szélső hátvédnek számít, de a középpálya közepén és a szélen is megállja a helyét.