Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Magyar tehetség a PSV BL-keretében

A Bajnokok Ligája 2018/2019-es kiírásának csoportmeccseire a holland bajnok PSV nevezte magyar tehetségét Kun Bertalant is.

A holland bajnok PSV együttese az Bajnokok Ligája 2018/2019-es kiírásának csoportmeccseire nevezte magyar tehetségét Kun Bertalant is. Az eindhoveni klub fiatal magyar tehetsége 2015 óta szerepel a holland együttesnél, ezalatt az holland gárda U17-es és U19-es korosztályos csapataiban is játszott, az idei szezont pedig a PSV második számú együttesénél kezdte meg.

A hétfő este lejárt keretnevezési határidő a Bajnokok Ligája csoportmérkőzéseira. A PSV gárdája a magyar tehetséget a B-listán tüntette fel, amit eredetileg a mérkőzések előtt is le lehet adni.

A B-listára korlátlan számú, 1995. január 1. után született, 15 esztendős kora óta legalább két, megszakítás nélküli éven keresztül az adott klubnál szerződésben álló fiatal labdarúgó kerülhet.

A holland bajnok nehéz csoportba került a B jelű kvartett halálcsoportjában, melyben a Barcelona, Tottenham és Inter hármasa kapott helyett a sorsolást követően.

Kép forrása: nso.hu