Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Szlovákia: Vida Kristopher is harcban augusztus legszebb góljáért – videóval

A Fortuna Liga hivatalos honlapján jelentette be augusztus legszebb gólja címért mely öt találat verseng. A legszebb gólok között a DAC magyar támadója Vida Kristopher is versenyben van. 

A Fortuna Liga hivataos honlapján tette közé mely találatok közül lehet választani augusztus hónap legszebb gólja szavazásban. Az öt jelölt között megtalálhatjuk Vida Kristopher a  zempléni Nagymihály ellen szerzett szépségdíjas találatát. A magyar támadó második alkalommal nyerheti el ezt a díjat, miután Dunaszerdahelyre igazolását követően első tétmeccsén egy parádés góllal debütált a Zsolna ellen ami akkor a hónap gólja díjat el is nyerte. 

A mostani szavazásban a jelöltek között megtaláljuk a rózsahegyi Kristi Qose Trencsén ellen szerzett gólját valamint a zempléni Nagymihály DAC ellen gólt szerző játékosát David Kurminowskit. A hónap gólja díjra a további két jelölt a pozsonyi Slovan játékosa Mitch Apau és a nyitrai Andrej Fábry. 

Íme az öt találat egy videóban:

Szavazni a következő linken lehet a Fortuna Liga hivatalos honlapján szeptember 13-ig, http://www.fortunaliga.sk/gol-mesiaca 

Képek forrása: fcdac.sk