Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carlos Tévez felfedezte Messi és Ronaldo nagyságát

A manapság újfent a hazai nevelőklubjában, a Boca Juniors-ban focizgat Carlos Tévez. A korábbi argentin válogatott kiválóság a sárga-kékmezes klub szurkolóinak hatalmas kedvence, így nem csoda, hogy őt küldték egy gyerekek számára tartott előadásra.

Természetesen a focirajongó fiatalok sokat kérdezhettek is az európai sztárcsapatokat (Manchester United és City, Juventus) megjárt Téveztől, aki nem colt rest és rengeteg karrierjével kapcsolatos kérdésre válaszolt. A legérdekesebb talán az volt, hogy mit is gondol a világ talán két legjobb játékosának hátteréről, kiemelkedésének okáról.

„Messit még soha nem láttam az edzőteremben, még soha nem láttam, hogy tovább gyakorolna a labdával. Messi mindent természetes módon csinál. De közben képzett is. Veleszületett tehetség. Ronaldo viszont az egész napot az edzőteremben tölti. Ő egy igazi megszállott volt mindig is. És a legjobb volt mindenben már régóta. Ha reggel kilenckor kezdtünk, vagy nyolckor, ő már itt volt. Fél nyolckor érkezett, és már várt minket. És akkor azt gondoltad, hogy mi a fene, ez mikor nem dolgozik? Hiába feküdtem le este hatkor, ő már ott volt… de én még akkor is álmos voltam.”

– nosztalgiázott egy keveset a még mindig csak 34 esztendős támadó.

Tévez 2015-ig labdázott együtt Messivel az arngetin válogatottban, míg Ronaldoval 2007 és 2009 között voltak csapattársak a Manchester Unitednél.