Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Carrasco még visszatér Európába

Tavasszal nem kis meglepetésre Yannick Ferreira Carrasco – és Nicolas Gaitán – az Atlético Madrid résztulajdonát birtokló cégcsoport, a Wanda Group másik csapatához, a kínai szuperligában szereplő Dalian Yifanghoz igazolt a “Matracosoktól”. A belga szélső ügynöke a minap egy interjúban elárulta, hogy játékosa hamarosan vissza fog térni az öreg kontinensre.

(Fotó: Goal.com)

“Felesleges a labdarúgásban bármit is titokban tartani, a Napoli valóban érdeklődött a szerződtetése iránt, és biztos vagyok benne, hogy Yannick előbb vagy utóbb Olaszországba fog igazolni, a Serie A nagyon sokat fejlődött az elmúlt években.”

Mindezt Carrasco ügynöke, Christophe Henrotay árulta el a Radio Marte érdeklődésére, aki azt is hozzátette, hogy “konkrét okai vannak annak, hogy azt állítsam, Olaszországban fog játszani a jövőben”.

A 25 esztendős belga válogatott szélső 2015 és 2018 között két és fél szezon alatt 23 gólt szerzett az Atlético Madrid színeiben, azelőtt pedig három idényt húzott le az AS Monaco alkalmazásában.

A közelmúltban a tavalyi olasz bajnoki második helyezett Napoli gőzerővel keresett megoldást szélső posztra, jelenleg Simone Verdivel csillapították igényüket, de nem kizárt, hogy a közeljövőben újra felkeresik a feléjük kétségkívül nyitottnak tűnő belgát és ügynökét.