Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: spanyol válogatott középpályás érkezhet az Atléticoból!

Ha nem is a röpke januári átigazolási szezonban, de jövő nyáron mindenképp meg akarja szerezni az Atlético Madrid tízszeres spanyol válogatott középpályását, Saúl Níguezt az FC Barcelona együttese.

A Mundo Deportivo tegnapi nyúlfarknyi híre szerint az FC Barcelona illetékesei már fel is vették a kapcsolatot az Atléticoval, illetve Saúl menedzsmentjével is. Utóbbi is fontos kérdés volt, lévén a 23 éves középpályás-mindenesről tudni kell, hogy egész eddigi pályafutását Madridban töltötte. A „Matracosok” 2008 óta nevelgették, azonban előtte a Real Madrid utánpótlásának kötelékébe tartozott. Ám állítólag a Barcánál örülhetnek, ugyanis Saúl számára nem jelentene morális akadályt a Katalóniába való szerződés.

Az Atléticot kell már csak a pletykák szerint meggyőznie a Barcelona együttesének, amely alighanem borsos árat fog megkérni a transfermarkt.de által is minimum 70 millió euró értékűre saccolt játékosáért.

Mellesleg információink szerint Saúl elképesztő módon van bebetonozva Madridban: 2026-ig van szerződése a Wanda Metropolitanoban.