Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Átigazolás: Messi 2020-ban az MLS-be szerződhet

Bár Lionel Messi még mindig karrierje csúcsán van, a világ egyik legjobb játékosa, talán a legjobban kereső is, sőt, érvényes szerződése még jelenleg is 2021-ig az FC Barcelonához köti, mégis könnyen lehet, hogy a közeljövőben elhagyja a Camp Nout.

Imádja a Barcát, őt is imádja mindenki, ám a tény elfedhetetlen: egyszer Lionel Messi ideje is a katalán sztárcsapatnál. A hűség mintaképének számító argentinra pedig a hírek szerint még a pályafutása alkonya előtt számítana egy váratlan kérő. Állítólag a David Beckham fémjelezte Inter Miami 2020-as MLS-debütálásának évében szeretné leigazolni az ötszörös aranylabdást.

Hosszú-hosszú évek előkészületei után végre a célegyenesbe fordult David Beckahm klubtulajdonos munkája, és a nullából felépítve elindul saját együttese az MLS-ben. A hivatalos álláspont szerint floridai csapat Inter Miamai néven indul a 2020-as idényben. A Daily Mail értesülései szerint a sikeres kezdéshez pedig a világ egyik legjobb játékosát, Lionel Messit szeretnék megnyerni Bekchamék.

A találgatás szerint Miami nagyszámú spanyolajkú lakossága, és az ebből várható szurkolóibázis kialakításának érdekében szeretnék egy dél-amerikai sztárral eladhatóbbá tenni a klubot. Más kérdés, hogy a Barcelona, és Messi mit szól a Miami terveihez, és érdeklődéséhez.