Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpool – PSG BL rangadó: „Tuchel a világ legjobb edzője”

A nyári selejtezős dömping után végre útjára indul a labda a világ legrangosabb klubsorozatában, a Bajnokok Ligájában. Kedden máris megnézhetjük az ősz egyik legvártabb meccsét a Paris Saint-Germain és a Liverpool együttesei részvételével.

A világ legjobb formában lévő csapatai közé tartoznak. A pénzben és a remek játékosokban dúskáló PSG toronymagasan vezeti a francia bajnokságot, míg a Liverpool a Premier League teljes mezőnyét utasítja maga mögé hibátlan teljesítménnyel (kéz a kézben a lesajnált Chelsea-vel). A keddi, liverpooli meccs végkimenetele szinte teljesen megjósolhatatlan, abszolút háromesélyes csatáról beszélhetünk.

Természetesen a nagyzási tébolytól sosem mentes klubtulaj és elnökmindenes Nasser Al-Khelaifi most sem hazudtolta meg önmagát a kollekciója fényezésében. A közel-keleti úriember ugyanis szívbaj nélkül nevezte a világ legjobb trénerének gárda élére nyáron kinevezett Thomas Tuchelt:

„Nehéz meccs lesz, őszintén szólva tudjuk, hogy nehéz ellenük játszani a saját otthonukban. Ott voltak a Bajnokok Ligája döntőben is, de a PSG-nek vannak olyan jó játékosai és jó edzője, hogy jó meccset játszanak, hiszen mégiscsak van egy jó csapatunk a világ legjobb edzőjével.”

– nyilatkozott meglehetősen színpadiasan a katari pénzember.

A két gigász derbijén kívül még egy Crvena Zvezda – Napoli mérkőzésre is sor kerül a „C” jelű négyesben.