Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bajnokok Ligája: “CR nélkül veszélyesebb a Real!”

A véleményét bátran felvállaló Dani Alves is csatlakozott azokhoz, akik szerint Cristiano Roanldo elvesztése ellenére a Real Madrid talán még erősebb együttes is lesz, mint volt…

Dani Alvés CR-rel a 2017-es BL-döntőn (Kép: as.com)

“Sok mindenkivel ellentétben, szerintem a Real Madrid Cristiano Ronaldo nélkül veszélyesebb ellenfél. Megítélésem szerint Cristiano nélkül sokkal inkább egy egységesebb csapatról beszélhetünk!” – Idézi a Barca korábbi kiválóságát a Marca.

“Jóval nehezebb lesz ellenük játszani, mint korábban. Persze az elmúlt időszakban sem volt ez olyan könnyű, ugyanakkor jóformán minden figyelem Cristianora irányult.” – Folytatta a brazil, aki szerint CR elvesztése a blancóknak is brutális veszteség, ugyanakkor a Real Madrid mindig is Real Madrid marad, ráadásul ahogy Alvés hangsúlyozta, most már sokkal inkább beszélhetünk nagybetűs ‘Csapatról’ a “királyi gárda” esetében.

A jelenleg még sérült futballista saját csapata, a Paris Saint-Germain esélyeiről is beszélt. “Ez egy új idény, új kihívással, de hasonló céllal. Az eddigiekkel ellentétben tapasztaltabbak vagyunk, talán más lesz a hozzáállásunk is, és mintha sikerült is volna előre lépnünk. Jó érzéseim vannak.” – Jegyezte meg sejtelmesen Alvés.