Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real vs. Roma: “A Real sikeres lesz, mert nem Ronaldóról szól!”

Mindkét fél részéről nagy várakozás előzi meg a Real Madrid – AS Roma Bajnokok Ligája találkozót. Eusebio Di Francesco, a rómaiak trénere is várja már az összecsapást.

(Kép: marca.com)

“Biztos vagyok benne, hogy a Real Madrid sikeres lesz a jövőben is, és címeket fog nyerni, mivel senki nem úgy ismeri őket, mint ‘Real Ronaldo’.” – Így a 49 esztendős olasz szakember, utalva arra, hogy a Real szerinte nem volt egyszemélyes csapat, és CR távozásával sem gyengült különösen.

“Ahogyan Spanyolországban, nálunk Olaszországban is túl gyorsan hoznak ítéleteket! Itt van Marco Asensio egy olyan játékos, akit én különösen kedvelek. Véleményem szerint ő a Real Madrid jövője! Nagyon magas szintet képvisel, és úgy tűnik ezt a teljesítményét tudja is állandósítani.” – Folytatta a rómaiak trénere, aki saját csapata esélyei kapcsán a következőket fogalmazta meg.

“Az elmúlt idényben senki nem kérdezett minket arról, hogy gondoltunk-e arra, hogy eljuthatunk (Mint ismert, a “farkasok” a BL-elődöntőjében búcsúztak csupán a Liverpool ellen – a szerk.) addig, ameddig végül sikerült. Azt hiszem az elvárások velünk szemben is megnőttek. Az eredményeink terén fejlődnünk kell, hogy hasonlóan nagy dolgokat vihessünk végig az idei szezonban is. Ezen dolgozunk!” – Így Di Francesco, aki rámutatott arra, hogy szerinte csapatának védekezésben kellene elsősorban javulnia, hiszen az új idényben eddig túl sok gólt kaptak (Négy bajnokin hetet – a szerk.).

A találkozót 21:00-tól játsszák a Bernabéuban – Tv: M4 Sport.