Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Valverde: “Messi hihetetlen dolgokat csinál rutinból!”

Az FC Barcelona vezetőedzője, Ernesto Valverde elégedetten summázta csapata PSV elleni 4:0-ás győzelmét a Bajnokok Ligája nyitányán. A katalánok trénere külön kiemelte a mesterhármast jegyző,  szerinte “rutinból” futballozó Lionel Messi játékát. 

(Kép: fcbarcelona.com)

“Messi elképesztő dolgokra képes, és olyan, mintha rutinból tenné ezeket. Ma szerzett három gólt, és megnyugtatta az egész csapatot azzal, hogy szabadrúgásból előnyhöz juttatott bennünket. Az a lövés mesteri volt! Ezt követően különösebb megerőltetés nélkül lőtt még két gólt.” – Méltatta Valverde a Barca tízesét, majd kitért csapatára is.

“Elégedett vagyok az eredménnyel. Azt hiszem ez egy abszolút normális eredmény, elnézve azt, ahogyan a meccs alakult. Ebben a sorozatban általában nem könnyű megszerezni az első gólt! Mi a második után nyugodtunk meg igazán. Pontosan tudjuk, hogy mennyire fontos a Bajnokok Ligájában győzelemmel kezdeni! Külön örülök annak, ahogy a játékosaim igyekeztek kijavítani a Real Sociedad ellen elkövetett hibákat. Úgy gondolom megfelelő választ adtunk a kritikákra.” – Nyugtázta a Barca trénere a Camp Nouban kedd este történteket.