Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BL-csapathoz igazolna a Celta Vigo ásza – sajtóhír

A spanyol bajnokságot (La Liga) remekül kezdő Celta Vigo meghatározó játékosa, a nemzetközi piacon egyre kapósabbnak tűnő Stanislav Lobotka a minap egy interjúban karrierje további kilátásairól beszélt.

A 23 éves szlovák középpályás iránt az insidefutbol.com információi szerint leginkább a Paris Saint-Germain és a Tottenham csapata mutat érdeklődést, és nem kizárt, hogy akár már januárban leigazolhatja őt valamelyik együttes, a felek preferenciái egyezést mutatnak.

“Nyáron több ajánlatom is volt különböző csapatoktól, de úgy döntöttem, hogy legaláb még egy fél szezonra maradok a Celta Vigónál. Minden játékos célja, hogy a Bajnokok Ligájában játsszon, így természetesen az enyém is. Meglátjuk, hogy mit hoz a január…”

Nem kizárt, hogy Lobotka a galíciai gárdával szeretné elérni a BL-t, hiszen a Celta Vigo első négy forduló alatt szerzett 7 pontjánál csak a Barcelona és a Real Madrid áll jobban a La Ligában, de lehet, hogy éppen az esetleges téli klubváltására utalt.

Lobotka az elmúlt nyáron igazolt a dán első osztályú Nordsjaelland csapatától a Celta Vigóhoz, ahol a 2017-2018-as szezonban mind a 38 (!) spanyol bajnoki mérkőzésen pályára lépett, és eddig az idei első négy körben is csupán 9 percet nem töltött a pályán.