Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Modric: “Kimerültem, utol kell(ett) érnem magam!”

Az AS Roma ellen Gareth Bale gólja előtt a walesinek nagyszerű labdát varázsoló Luka Modric a találkozót követően saját formájáról és érzéseiről is beszélt.

(Kép: marca.com)

“Örülünk a győzelemnek. Én személyesen különösen, hiszen egyre inkább a réginek érzem magam. A világbajnokság után mind fizikálisan, mind mentálisan kimerültem, és a pihenés ellenére volt, illetve van is még hova felzárkóznom. Ugyanakkor napról-napra egy jobb formában érzem magam, és remélem a maihoz hasonló teljesítményre leszek képes, a következő időszakban.” – Kezdte a horvátok csapatkapitánya, aki szerint az rómaiak ellen győzelem maximálisan megérdemelt, hiszen a blancók rengeteg lehetőséget dolgoztak ki a kapu előtt.

“Nagyon jó a csapategységünk. Casemiroval és Kroosszal már három éve együtt játszunk, csukot szemmel is megértjük egymást a pályán! Sokat segítenek nekem, de ez az egész csapatra elmondható. Hogy gondolok-e az Aranylabdára? Megtiszteltetés, hogy a jelöltek, sőt az esélyesek között emlegetnek. Számomra ugyanakkor mindig is a csapat volt az első. Persze ha megnyerném az Aranylabdát nagy boldog lennék, nagyszerű érzés lenne. Ugyanakkor ellenkező esetben az élet megy tovább.” – Tette még hozzá Modric.