Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Goretzka: „Azt hiszem nem lesz olyan, mint Sanches visszatérése…”

A Bayern München együttese hét közben a Benfica otthonában kezdte meg idei Bajnokok Ligája szereplését, ahol Renato Sanchest, a portugálok egykori középpályását igen kedvesen fogadták a hazai szurkolók. A hétvégén a bajor sztárcsapat a Schalkéhoz látogat, ahol a klub középpályását, Leon Goretzkát nem biztos, hogy szív melengetően fogják majd fogadni.

Leon Goretzka, a Bayern 24 esztendős remek képességekkel megáldott középpályása még áprilisban döntött úgy, hogy pályafutását a „Bőrnadrágosoknál” folytatja. A labdarúgó a Schalkét hagyta el ingyen, szerződése lejárta után, ami a „Kékek” sok-sok drukkernél kiverte a biztosítékot.

A hétvégén megrendezésre kerülő Bundesliga fordulóban a Bayern Gelsenkirchenbe utazik a Schalkéhoz, ahol Goretzkát, mint a klub egykori játékosát elképzelhető, hogy nem fogják tárt karokkal fogadni. Erről maga az érintett nyilatkozott a Kickernek.

„Szerintem hasonló lesz a távozásomhoz.– kezdte Goretzka. Két tábor van: az egyik a lehető legjobbat kívánja neked és megérti, hogy változtatsz. A másik oldal viszont az elégedetlenségét fejezi ki. Ez lesz szombat este is. Arra számítok, hogy ez nem lesz olyan, mint Renato Sanches visszatérése a Benficához. Természetesen ez egy különleges mérkőzés lesz a számomra és személy szerint nagyon várom már, hogy visszatérjek Gelsenkirchenbe és találkozzak a régi csapattársaimmal.” – árulta el a játékos.