Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Leno készen áll

Bernd Leno az Arsenal egyik nagy nyári szerzeménye (?) egyelőre nem azt kapja Unai Emery mestertől amire számított, ám ő nem csügged és úgy érzi eljön majd az ő ideje. 

A német válogatott hálóőr egyelőre a szezonban mindösszesen egy kezdő tétmérkőzést tud felmutatni, azt is az EL csoportkörében. Úgy fest Emerynél az első számú kapus (még) mindig a rutinos, Petr Cech.

Ennek ellenére Leno nem adja fel és úgy érzi ez hamarosan változik:

“Frusztrál-e, hogy nem védek? Természetesen, nagyon, méghozzá azért mert én azért érkeztem ide, hogy minden mérkőzésen szerephez jussak.”

“De úgy gondolom, hogy egy ekkora klubba igazolni, ami ráadásul egy másik országba van időbe telik a beilleszkedést illetően. Természetes, hogy frusztráló, de megpróbálok nyugodt maradni és továbbra is keményen küzdeni és végezni a dolgom. “

Leno nem nyújtott rossz teljesítményt a hétközi EL mérkőzésen, annak ellenére sem ,hogy két gólt kapott. Egyértelműen látszódik, hogy ha még kézzel nem is, ám lábbal jóval ügyesebb cseh kollégájánál. Kérdés, hogy ez a hétközi teljesítmény elég volt-e arra, hogy meggyőzze Emery mestert arról, hogy a vasárnapi Everton elleni találkozón a 26 éves német hálóőr védje az “Ágyúsok” kapuját.