Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb évvel hosszabbította meg szerződését a City sztárja! – hivatalos

A Manchester City egyik legfényesebben ragyogó csillaga, Sergio Agüero további egy évvel, immár a 2020-2021-es idény végéig hosszabbította meg szerződését a csapatnál.

A 30 esztendős argentin csatár amennyiben kitölti további egy évvel megújított szerződését, akkor tíz szezont húzhat le a City alkalmazásában, hiszen 2011-ben 45 millió euró ellenében került a szigetországba az Atlético Madridtól.

“Kun” Agüero az eltöltött időszakban kétszer lett az év játékosa a Man City-nél, a 2011-2012-es és a 2014-2015-ös szezonban, emellett számos egyéni klubrekordot ő tart a csapatnál: az argentin sztár a City történetének legeredményesebb játékosa, legtöbb PL-gólszerzője, legtöbb BL-gólszerzője, de még az egy szezon alatti gólok tekintetében sem volt nála senki jobb a 2016-2017-es kiírásban elért 33 találatánál.

A következő évek során tehát még további lehetősége lesz saját rekordjai felülírására, vagy akár arra, hogy számos bajnoki cím és FA Kupa-siker mellett a City egyszer egy európai kupasorozatban is felérjen a csúcsra.