Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Premier League: hibázik végre a Chelsea vagy a Liverpool? – forduló előzetes

Három veretlen gárda foglalja el az angol bajnokság tabellájának elejét. Eközben a vert mezőnyt négy, még mindig nyeretlen együttes gazdagítja az alsóház legaljában. Ez a beharangozó pedig egy igazi nyerő összeállítás a PL hatodik fordulójáról.

Premier League – 6. forduló
Gyorsan említsük meg a szezon eddigi meglepetés csapatát, azaz a Watfordot. A „Darazsak” legutóbb hazai pályán torpantak meg, ugyanis hazai környezetben kaptak a Manchester Unitedtől, így pedig búcsút mondhattak a hibátlan pedigrének. Nem úgy a Chelsea és a ’Pool, amely gárdák öt-öt győzelemmel továbbra is hibátlanul repesztenek. Főleg előbbi teljesítménye a megsüvegelendő, lévén menedzser is csak nehezen talált utat magának a Stamford Bridge kispadjára. Maurizio Sarri azonban Nápolyból érkezve is gyorsan megtalálta a hangot a „Kékek” játékosaival, győzelmet folyamatosan győzelem követ (legutóbb éppen a Vidi El csoportjában, a PAOK vendégeként). Eden Hazard a tavalyi szenvedést feledtetve még góllövőlistát is vezeti öt találattal!
A címvédő Manchester City nem maradhat le még két pontnál is jobban, hiszen a héten már becsúszott egy ciki eredmény: a francia Lyon győzelemmel lépett le a BL-nyitányon az Etihadbol. A Cardiff jó eséllyel szívélyes vendéglátóként, és nem túl veretes újoncként talán asszisztálni fog Guardiolaék kiengesztelési kísérletéhez.
Izgalmas meccsnek ígérkezik a Manchester United és a Wolverhampton meccse is. Papíron az újoncnak esélye elég kevés van a „Vörös Ördögök” ellen, az MU hullámzó formája akár meglepetést is hozhat.
Az Arsenal a történelmi kétvereséges kezdés után már három győzelemnél, és a hetedik helynél tart. Úgy fest, hogy az eddig gyökeres változtatásokat nem eszközlő Unai Emery kezdi megértetni a játékosaival, hogy mit is szeretne látni a pályán, és hogy kinek mi a feladata.

A 6. forduló menetrendje
Szombat
Fulham – Watford 13:30 (tv: Spíler 1, élő)
Burnley – Bournemouth 16:00
Crystal Palace – Newcastle United 16:00
Leicester City – Huddersfield Town 16:00
Cardiff City – Manchester City 16:00
Liverpool – Southampton 16:00
Manchester United – Wolverhampton Wanderers 16:00 (tv: Spíler 1, élő)
Brighton & Hove Albion – Tottenham Hotspur 18:30 (tv: Spíler 1, élő)

Vasárnap:
West Ham United- Chelsea 14:30 (tv: Spíler 1, élő)
Arsenal – Everton 17:00 (tv: Spíler 1, élő)

A bajnokság állása:

A góllövőlista élmezőnye: