Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Rafa Benitez távozóban?

Rafa Benitez a Newcastle menedzsere elképzelhető, hogy januárban távozik a csapattól és ennek “mindössze” annyi az oka, hogy nem egyeznek a vezetőség és az ő céljai. 

A spanyol BL győztes szakember megkérte a newcastlei vezetőséget, élükön Mike Ashleyvel, hogy januárban üljenek le és beszéljék át a jövőt.

“Elérünk januárig és ott megnézzük, hogy haladnak a dolgok, majd utána eldöntjük mi tévők legyünk. Nyilván azután a periódus után könnyebb látni, hogy merre haladunk.”

“Amikor eldöntöttem, hogy maradok a klubbal, akkor én a céljaimat tisztán megfogalmaztam: a top 10-be akarok kerülni a csapatommal. De jelenleg nagyon nem úgy állnak a dolgok, tehát januárban át kell beszélnünk mindent.”

Az 58 éves szakember 2016 óta irányítja a “Szarkákat” és kormányozta vissza őket az angol legfelsőbb osztályban, ám ott inkább az alsó házban “tanyáznak”, jelenleg éppen a kieső 19. helyen. 5 forduló elteltével mindösszesen 1 pontjuk van, ám mindösszesen 5 pontra vannak lemaradva a 10. helyen álló Evertontól.

A szombati napon a Newcastle a Crystal Palace otthonában próbálhat meg javítani és elindulni a top 10 felé, ami Rafa Benitez maradását jelentené.