Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Griezmann kontra Barca: „A legnehezebb döntésem volt”

A nyár egyik legizgalmasabb kérdése volt, hogy a francia válogatottal világbajnoki címet nyerő Antoine Griezmann elfogadja vagy sem az FC Barcelona ajánlatát. Végül a maradás mellett döntött, és továbbra is az Atlético Madrid csapatát szolgálja.

Ugyan az oroszországi világbajnokság idején többször is rendkívül rejtélyesen fogalmazott, és nem egyszer a bolondját járatta a sajtóval és a rajongókkal, mégis kikosarazta az FC Barcelonát. Az elég biztosnak tűnt már késő tavasszal is, hogy Griezmann vagy marad továbbra is az Atlético Madrid játékosa, vagy a Barcelonába igazol. Több eshetőség nem is igazán merült fel még a legvadabb pletykákban sem.

Az Atlético véleménye ismert volt, ugyan nagy pénzt, azaz minimum 100 millió eurót kértek volna a francia csatárért, de erőszakkal semmiképpen sem szerették volna megtartani. Mint ismert, a 27 esztendős futballista tehát maradt a „Matracosoknál”, és most egy kicsit közelebb kerültünk a döntésének okához is:

„Mindenki szerette volna tudni, hogy hova megyek. A pályafutásom legnehezebb döntése volt, még a feleségemet is felkeltettem hajnal háromkor, hogy beszéljünk róla.”

– lehet, hogy a kedves Erika Choperena az, akinek köszönhetik az FC Barcelona drukkerei, az év átigazolásának elmaradását?