Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A Barca fellebbez Lenglet piros lapja ellen – VIDEÓ

A Barcelona vasárnap este emberhátrányban volt kénytelen lejátszania a Girona elleni bajnoki mérkőzését, miután az első félidőben kiállították Clément Lengletet. A katalán klub fellebbez az ítélet ellen. 

Képtalálat a következőre: „lenglet barcelona red card”

Forrás: indianexpress.com

Áll a bál a Barcelona háza körül a vasárnap esti, Girona elleni bajnoki mérkőzés után. A katalánok egyáltalán nem voltak megelégedve a játékvezető ténykedésével, ennek pedig a klub vezetőedzője, Ernesto Valverde és Arthuro Vidal is hangot adott a lefújás után.

Messiék a 35. percben emberhátrányba kerültek, miután Gil Manzano kiállította Clement Lengletet. A játékvezető a videóbíró segítségével mutatta fel a piros lapot a katalánok nyári igazolásának, miután azt látta a felvételeken, hogy Lenglet arcba könyökölte az ellenfél játékosát, Pere Ponst.

A Barcelona azonban nem akarja annyiben hagyni a dolgot, ezért közleményben jelezték, hogy fellebbeznek a piros lap miatt a spanyol szövetségnél. A francia védő minden bizonnyal nem fogja megúszni eltiltás nélkül, de a katalánok remélik, hogy csak egy mérkőzésről kell lemaradnia Lengletnek.

Lenglet piros lapot érő mozdulata:

https://www.youtube.com/watch?v=3Qv3pTuolUk