Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bernardeschi: “Cristiano Ronaldo a világ legjobb játékosa”

A Juventus vasárnap este ha nehezen is, de legyőzte a Frosinonét az olasz bajnokság 5. fordulójában. Az első gólt Cristiano Ronaldo szerezte, a másodikat pedig Federico Bernardeschi, aki a mérkőzés után méltatta portugál csapattársát. 

Forrás: mg.co.za

A Juventus csak a második félidőben tudott gólokat lőni vasárnap este a Frosinonénak. Először Cristiano Ronaldo törte meg a csendet, majd a mérkőzés utolsó percében Federico Bernardeschi is betalált.

A portugál az első három mérkőzésen nem igazán találta a góllövő cipőjét, ám azóta két mérkőzésen három találatot is jegyzett. Bernardeschi a mérkőzés után igazán elismerő szavakkal illette portugál kollégáját, ahogy azt egyébként a Juventus edzője, Massimiliano Allegri is tette, ám a saját teljesítményének értékeléséről sem felejtkezett meg.

“Úgy érzem, jól ment a játék, és szeretném ha ez megmaradna a folytatásban is. Azonban hosszú még szezon, nagyon sok mérkőzés van hátra, így sok lehetőség lesz még a bizonyításra. Ronaldo? Fantasztikus játékos, az én szememben a világ legjobbja. Emellett nagyszerű ember, aki rendkívül fontos a Juventus számára.”

A Juventus a hétközi bajnoki forduló alkalmával a Nagy Ádámot is a soraiban tudó Bolognával találkozik, hétvégén pedig a Napoli ellen játszanak nagyon fontos rangadót.