Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bréking: az egyik favorit nem megy el a FIFA díjátadóra!

Ma este, magyar idő szerint fél nyolckor kezdődik a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség idei díjátadó ceremóniája, amelyet ebben a formában immár harmadik alkalommal rendeznek meg.

A hivatalos nevén The Best nevű gálát a londoni Royal Festival Hallban fogják megtartani, amely olyan ismert építmények közvetlen tőszomszédságában helyezkedik el, mint például a Big Ben, vagy a London Eye. Ezen a helyen lehetnek a hírek szerint ma este szemtanúi a meghívottak Cristiano Ronaldo trónfosztásának, ugyanis a sajtó közlése arról szól, hogy ma este nem nyerhet a portugál sztár. Aki ezzel olyannyira tisztában van, hogy el se megy a FIFA gálájára, mondván készülnie kell a Juventus soron következő erőpróbájára, a szerdai Bologna elleni bajnokira.

A Marca szerint azonban köze sincs a Nagy Ádámék elleni derbinek Ronaldo távolmaradásához. A Real Madrid korábbi sztárja az UEFA augusztusi díjátadóját is kihagyta, ahol garantált volt Luka Modric győzelme. A spanyol lap szerint most sem várható más, mint a horvát zseni győzelme.