Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Inter: 550 millióért mehet a húzóember! – sajtóhír

Az olasz élvonalbeli bajnokságban (Serie A) szereplő Inter csapata arra készül, hogy szerződést hosszabbítson meghatározó játékosával, melyben jelentősen megemelnék a fizetését és a kivásárlási árát is.

Marcelo Brozovic aktuális szerződése a 2020-2021-es idény végéig szól, de a milánói gárda minél előbb szeretné további évekkel megújítani a megállapodást, miután a 25 éves középpályás remek teljesítménye révén európai topcsapatok érdeklődését is felkeltette.

Az olasz átigazolásokkal foglalkozó calciomercato.com oldal úgy tudja, hogy a játékos éves szinten 3.5 millió eurót szeretne keresni, ami még nem is annyira földtől elrugaszkodott, mint az Inter által a szerződésben a külföldi klubok számára rögzíteni kívánt, 550 (!) millió eurós kivásárlási ár.

Brozovic 2015. januárjában vételi opcióval került kölcsönben az Interhez a Dinamo Zagrebtől, azóta gyakorlatilag kirobbanthatatlan a Nerazzurri soraiból, rendszerint a kezdőben számolnak vele. Az idei szezonban csapata összes tétmeccsén kezdett, az öt bajnoki és egy BL-meccs közül ráadásul csupán egyszer cserélték le, a 85. percben. A labdabiztos horvát karmester nagyon fontos szereplője az Inter középpályájának, az elmúlt hétvégén a hajrában győztes gólt szerzett a Sampdoria ellen, és folyamatosan a Serie A legtöbbet passzoló játékosai közé tartozik.