Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Juventus: Allegri az újra gólt szerző CR-t emelte ki a hétvége után!

A Frosinone elleni 2:0-ás idegenbeli győzelem után Massimiliano Allegri a hétközi kiállítása után a Juve első gólját jegyző Cristiano Ronaldo teljesítményét és hozzáállását külön kiemelte.

(Kép: goal.com)

A Juve trénere nem győzte dicsérni a portugál világsztárt, aki szerinte nem csak a labdával képes egészen egyedi dolgokra.

“Cristianonak sok lehetősége volt, és újra gólt is szerzett. Persze ez történik akkor, amikor egy góllövésre született játékos helyzetbe kerül.” – Kezdte gondolatmenetét CR kapcsán Allegri.

“Kihagyott pár helyzetet, és szerintem nem is mindig volt szerencséje a lecsorgó labdáknál. Elképesztő az a tulajdonsága, hogy az utolsó pillanatokig minden idegszálára arra koncentrál, hogy gól szerezhessen! Hagyjon ki bármennyi helyzetet, nem zökkentheti ki őt semmi, és csak is ez lebeg a szeme előtt. Számomra egyértelmű, hogy mentálisan mindenkinél erősebb játékos!” 

“Ronaldonak a Valencia ellen is jó meccse volt, amíg a pályán maradhatott. De az az eset már a múlté, nem beszélünk erről.” – Tette még hozzá Allegri mester.