Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Luka Modric az év legjobbja a FIFA-nál is!

A londoni Royal Festival Hallban megrendezett gálán ünnepélyes keretek között kihirdették az év legjobb labdarúgójának járó díjat, ahol hosszú idő után Lionel Messi nem volt ott a jelöltek között az év legjobbja elismerésért.

A Royal Festival Hallban megrendezett gálán tizedik alkalommal adták át a Puskás-díjat is, melynek keretében a Puskás Akadémia képviselői is meghívást kaptak a FIFA-gálára. A felcsúti akadémiát Mészáros Lőrinc klubelnök, Jakab János a felügyelő bizottság elnöke és Spandler Csaba a Puskás Akadémia saját nevelésű játékosa képviselte. A gálára meghívást kapott Orbán Viktor a Puskás Akadémia alapítója, de nem tudott részt venni a gálán. 

Az év legjobb labdarúgója díjért három játékos volt harcban, a Real Madrid játékosa Luka Modric, aki a az idei világbajnokság és a Bajnokok Ligája legjobb játékosa díjat is átvehette már idén. Mellette korábbi csapattársa a Juventusba távozó Cristiano Ronaldo és a Liverpool egyiptomi sztárja Mohamed Szalah volt versenyben. CR7 az előző két évben megnyerte ezt a rangos elismerést.

Az év legjobb játékosa elismerést végül Luka Modric nyerte meg, aki a világbajnokság és a Bajnokok Ligája után a FIFA-nál is az év legjobbja lett.