Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Mégse Bódog lesz a Hali edzője?

A szurkolók már elkönyvelték, hogy Bódog Tamás lesz a Haladás új vezetőedzője, de úgy néz ki, hogy mégse. A csakfoci.hu információi szerint ugyanis Horváth Ferenc Michal Hipp utóda, a szombathelyi kispadon.

                                                                                                           (www.feol.hu)

Horváth Ferenc az NB I legszókimondóbb trénere, igaz eddigi beszólásai sok eredménnyel nem párosultak. Az élvonalban a Kecskemétnél, a Paksnál, a Győrnél, a Videotonnál, a Diósgyőrnél és a Balmazújvárosnál dolgozó tréner, eddigi legjobb eredménye két ezüstérem volt a magyar élvonalban. A Balmazújvárossal az előző idényben kiesett, igaz sokáig versenyben voltak a bent maradásért, de az utolsó fordulóban a Vidi leadta (a már bajnok fehérváriak sportszerűen ifistákkal álltak ki, igaz ezt akkor az utánpótlásra támaszkodásnak hívták. Az akkori csapatból többen már a másodosztályban játszanak, Torvund pedig a norvég III.-ban) a meccset Diósgyőrben, s a Fradival döntetlent játszó Balmaz kiesett. A búcsú ellenére is maradhatott Balmazújvárosban, ahol egy teljesen új csapat építésébe kezdett. Nyáron ugyanis a keret jó része távozott. Két ismerős focistával is dolgozhat együtt, hiszen Habovda és Tamás László is a Haladásban játszik.

A hétvégén a Haladás, két öngólnak köszönhetően búcsúztatta az NB III-as Csepel gárdáját a Magyar Kupából. Ott a kispadon Desits Szilárd irányított. Horváth Ferenc mellett Bódog Tamás, Kondás Elemér s az előző szezont Sopronban kezdő, majd onnan a gyenge eredmények miatt távozó, de korábban Dorogon kiváló eredményeket elérő Németh Szabolcs is jelölt volt.