Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bundesliga: Sallai sztáredzőt rúgathat ki! – előzetes

Honfitársunk freiburgi bemutatkozása közel tökéletesen sikerült, leszámítva azt, hogy a gólt szerző, és büntetőt kiharcoló Sallai Roland sérülten hagyta el a pályát. Utólag kiderült azonban, hogy kár még aggódni: a technikás támadót csupán elővigyázatosságból cserélték le, így a hétközi fordulón már fontos szerep hárulhat rá a vergődő Schalke elleni összecsapáson.

Bundesliga, 5. forduló

KEDD
09.25. 18:30 Werder Bremen – Hertha BSC (Tv: Sport1)
09.25. 20:30 Freiburg – FC Schalke 04
09.25. 20:30 Hannover 96 – 1899 Hoffenheim (Tv: Sport2)
09.25. 20:30 Bayern München – Augsburg (Tv: Sport1)

A mérkőzések sorát a tabella második helyén állomásozó Hertha vendégszereplése nyitja, ami komoly erőpróba lesz Dárdai Pál hat sérültet számláló, a három napos ritmusban még viszonylag tapasztalatlan csapatának. Este nem láthatjuk a televízió képernyőjén a magyar szempontból igen pikánsnak ígérkező találkozót, melyen a Sallai Rolandot szinten biztosan bevető Freiburg a bajnokságot négy vereséggel nyitó Schalke ellen lép pályára. Csak játszunk el a gondolattal: mi lenne, ha épp a magyar támadó gólja pecsételné meg Domenico Tedesco sorsát? Szalaiék ezúttal egy könnyedebbnek mondható hannoveri túrára fizettek be, míg a Niko Kovac Bayernje is végre rotálhat egy kicsit a sűrű menetrendre való tekintettel.

SZERDA
09.26. 18:30 Fortuna Düsseldorf – Bayer Leverkusen (Tv: Sport1)
09.26. 20:30 RB Leipzig – VfB Stuttgart (Tv: Sport1)
09.26. 20:30 Borussia Mönchengladbach – Eintracht Frankfurt
09.26. 20:30 Borussia Dortmund – 1. FC Nürnberg
09.26. 20:30 1. FSV Mainz 05 – Wolfsburg

A hétvégén végre a győzelem útjára lépett a Leverkusen, míg a Düsseldorfnak a Stuttgart is nagy falatnak bizonyult. Heiko Herrlich együttese ezúttal a 66 ezres Merkur Spielarenában tehet azért, hogy pocsék szezonrajtjukon valamicskét kozmetikázzon. Gulácsiék ellenfele a már említett sváb csapat lesz, míg a Hertha ellen látványos összeomlást produkáló Gladbach a Rebic hiányában haláltáncot lejtő Frankfurttal száll ringbe. Favre Dortmundja a bajor riválishoz hasonlóan szusszanhat, de hátra nem dőlhet, a startot parádésan elcsípő Wolfsburg pedig két nyeretlen hét után vigasztalhatja szimpatizánsait.