Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

BOTRÁNY! Nemi erőszak miatt kell felelnie Cristiano Ronaldónak!

Cikkünket csak akkor folytassa, aki elmúlt 18 esztendős. Felnőtt tartalom következik! Cristiano Ronaldo feje felett viharfelhő gyülekezik, a a Juventus klasszisának nemi erőszak miatt kell felelnie. Egyelőre nem tudni, hogy lejáratásról van-e szó, de tény ami tény, hogy egy a személyazonosságát felvállaló nő hivatalosan is pert indított az ötszörös aranylabdás portugál ellen. A német Spiegel robbantotta a hírt, mely pillanatok alatt világszerte elterjedt.

Cristiano Ronaldo és Kathryn Mayorga, a vádló fél

A vád szerint Cristiano Ronaldo még 2009-ben egy Las Vegas-i hotelszobában anális erőszakot követett el egy tanárnő Kathryn Mayorga ellen, aki most a személyazonosságát is felvállalva pert indított a sztárfocistával szemben.

A német Spiegel arról ír, hogy ezt követően CR7 a nő hallgatásáért cserébe 2010-ben Nevada-államban 375 ezer dollárt adott. Az akkori megállapodásukat támadja a most 34 esztendős hölgy, aki általános iskolai tanárként dolgozott, de most felmondott, hogy a perre tudjon koncentrálni minden erejével.

Állítása szerint féltette önmaga és a családja életét, ezért hallgatott eddig, és fogadta el a pénzt. Említenek egy aláírt megállapodást is, ám ennek részleteit homály fedi egyelőre.

Mayorga azt is elmondta, hogy az anális erőszak után a sztárfocista megkérdezte, hogy jól van-e, nincsenek-e fájdalmai, majd az eset után elmondta, hogy ő igazából nem egy rossz ember.

Cristiano Ronaldo természetesen tagadja a vádakat. Ügyvédje hivatalosan is jelezte, hogy védencét alaptalanul vádolják, mely sérti a személyiségi jogait.

Itt tartunk most, ám várhatóan rövidesen további fejlemények is lesznek…