Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Manchester United: novemberben eldől Pogba sorsa

Egyre inkább úgy tűnik, hogy csúnya szakítás lesz a vége Paul Pogba és a Manchester United „házasságának”. A francia középpályás a hírek szerint nagyon elvágyódik az Old Traffordról, és állítólag meg sem állna máshol, csak a Camp Nou-nál.

A Guardian értesülései szerint hamarabb eldőlhet Paul Pogba sorsa, minthogy a Manchester United kirúgná a menedzsert, José Mourinho. Ahogy már mi is megmutattuk, bizony a világbajnok frontember, és az őt erősen kritizáló portugál tréner összerúgta a port. És bizony Mourinho haragtartó ember, és már ő is érzékeli, hogy számára hamarosan lejár az idő a „Vörös Ördögök” kispadján.

A Guardian arról ír, hogy Pogba ügynökét, a legendásan dörzsölt Mino Raiolat nem igazán hatja meg a vele egyébként jó viszont ápoló Mourinho sorsa. A holland szakember csak azt szeretné elintézni, hogy valahogy kiszabadítsa a kellemetlen helyzetből egyik kedvenc pártfogoltját. Állítólag Raiola legkésőbb novemberben tisztázni akar minden a Uniteddel, és ha Pogba számára kedvezőtlen lesz a megbeszélés alakulása, akkor ő már a januári klubváltást fogja szorgalmazni.

A pletykák szerint a Juventus tárt karokkal, természetesen féláron, de visszavárja Pogbát. Aki egyébként már korábban elárulta, hogy egyszer szívesen kipróbálná magát az FC Barcelonában.