Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Majdnem összejött a dobogó a Fradi játékosának

Vasárnap rendezték a FIFG 250-es besorolású, UniCredit Challenge Cup névre hallgató versenyt a szlovákiai Szakolcán. A felnőtt férfi mezőnyben Bogár Krisztián éppen csak lecsúszott az érmes helyekről, míg a szenioroknál taroltak a mieink.

A sokszor orkánerejű szélben rendezett szlovákiai versenyen 36 szakasz teljesítését követően Michal Dian volt az egyetlen, akinek a kijelölt rúgásszámhoz képest kevesebb lövésből (-2) sikerült abszolválnia a versenyt. A második helyen hármas holtverseny alakult ki Patrik Pomichal, Dusan Vangel és a ferencvárosi Bogár Krisztián között. A playoff után Pomichal a második, Vangel a harmadik helyen zárt, Bogár lett a negyedik. Lengyel Béla (FTC), Flink János (Outsiders) és Papp Péter (BFGT) is az első tízben végzett.

A szenioroknál a világranglistán a felnőtt mezőnyben szereplő Podusil György (BFGT) bizonyult a legjobbnak, miután playoff után jobbnak bizonyult klubtársánál, Balázsi Csabánál, akivel egyaránt +8-ban fejezték be a versenyt. A harmadik pozícióban Zsuppán Péter (Outsiders) végzett.

Az egyetlen magyar hölgy, Szántay-Bakó Georgina (Nimród) a hetedik lett.

A nap során Podusil György, Lengyel Béla és Balázsi Csaba is rúgott hole in one-t.

EREDMÉNYEK