Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real: Ezért maradt otthon Sergio Ramos!

Ahogyan arról mi is beszámoltunk, Sergio Ramos nem tartott a Real Madriddal a keddi CSKA Moszkva elleni idegenbeli Bajnokok Ligája találkozóra. Julen Lopetegui a találkozót megelőző hivatalos sajtótájékoztatóján elmondta ennek pontos és egyszerű okát.

(Kép: marca.com)

“Sergio Ramos mi9ndenkinél több időt töltött eddig a pályán. Azt hiszem elkerülhetetlen, hogy ilyenkor egy játékos ne érezze mondjuk a combhajlítóját. Ramos sérült, amikor ez nem lesz így, játszani fog!” – Így a Real Madrid trénere csapatkapitányáról.

A sajtóeseményen Lopetegui természetesen a moszkvai BL meccsel (21:00) kapcsolatban  is megosztotta gondolatait. “Minden találkozóhoz úgy állunk hozzá, hogy a maximális pontot szeretnénk megszerezni. A csapat hangulata jó, még egy olyan kemény és fárasztó találkozó után is, mint amilyen az Atlético Madrid elleni volt a hétvégén. A CSKA ellen nehéz meccsre számítok, főleg azért is, mert hazai pályán játszanak. Fel kell készülnünk minden eshetőségre, így arra is, hogy a legjobb játékosaik, mint Horour Bjorgvin Magnusson játszani fognak ellenünk. Nem szeretnénk, hogy meglepetés érjen!” – Jegyezte meg Lopetegui, aki szintén megpendítette még azt az örök közhelyet, hogy a Bajnokok Ligájában egyetlen futballista esetében sem érdemes motivációról beszélni, hiszen amint felcsendül a BL himnusza ennek magától értetődőnek kell lennie.