Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

„Ronaldonak pihennie kell”

Az olasz bajnok és listavezető Juventus vezetőedzője, Massimo Allegri feltűnően optimistán nyilatkozott a Young Boys elleni mai Bajnokok Ligája mérkőzés előtt. A torinói sikeredző még Cristiano Ronaldo kényszerpihenőjében i megtalálta a pozitív szemléletet.

Cristiano Ronaldo a Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában sajnálatos kiállítás áldozata lett. A Valencia elleni meccs 29. percében kiállításra került, igaz társai végül nélküle is kiharcolták a győzelmet. Sokáig ment az elméletgyártás a piroslap jogosságáról, amit törölni persze nem lehetett. A kérdés inkább az volt, hogy az UEFA illetékesei miként döntenek: egy, vagy két meccsről tiltsák-e el a portugál zsenit?

Az európai szövetség fegyelmi-bizottsága végül nagyvonalú volt Ronaldoval, és csak a mai, Young Boys elleni találkozót kénytelen kihagyni. A svájci bajnok ellen még így is könnyedén kell nyernie a „Zebráknak”, talán ezért is tűnik felszabadultnak Allegri mester:

„Sajnos Valenciában le küldték a pályáról, de legalább csak egy meccses eltiltást kapott. Ronaldo sok meccset játszott. Múlt szombaton láthattuk a legjobb Ronaldot a szezonban, de neki is pihennie kell.”.

A „H” csoportban ma 18:55-től Juventus – Young Boys, illetve 21:00-tól Manchester United – Valencia.