Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ramos: “Ronaldóval is volt ilyen gólmentes időszakunk”

A Real Madrid nagyon rossz időszakon megy keresztül. Több mint négy mérkőzése nem rúgtak gólt, ráadásul tegnap az utolsó pillanatban kaptak ki az Alaves ellen. A királyiak csapatkapitánya, Sergio Ramos nagyon rosszul próbálta menteni a menthetőt a mérkőzés lefújása után.

Forrás: Getty Images

Most már kijelenthető, hogy a Real Madrid jelenleg krízisben van. Szombat este az Alaves ellen szenvedtek vereséget, ráadásul a vitoriai csapatnak 87 év után sikerült legyőznie a királyiakat.

A mérkőzés lefújása után az újságírók a Real Madrid csapatkapitányát, Sergio Ramost kérdezték, aki dühösen Cristiano Ronaldót is felemlegette a nyilatkozatában.

“Unom már, hogy mindenki a “Cristiano Ronaldo utáni gólcsendről” beszél. Vele is volt ugyanilyen gólmentes időszakunk. Jönni fog majd az a találat!”

A spanyol védő azonban rosszul tudja. A Real Madridnak ennyire hosszú, több mint 4 mérkőzéses gólcsendje legutoljára 1985-ben volt. Az Alaves elleni meccs előtti rekordot pedig a Capello-érában tartották.

Ramos azért a kritikusoknak is elmondta a véleményét, és nagyon optimistán nyilatkozott a csapat jövőjéről.

“Nagyon rosszul teszik azok, akik most temetnek minket. Fel fogunk állni innen, és odaérünk a végén. Belénk van kódolva, hogy a halálunkig küzdünk. Reméljük, minél hamarabb a hátunk mögött tudhatjuk ezt a rossz időszakot.”