Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Aranylabda: Griezmann már-már hajszolja a díjat?

Antoine Griezmannról már eddig is tudtuk, hogy igencsak foglalkoztatja az év végi Aranylabda-szavazás. A francia klasszis ezúttal a France Footballnak nyilatkozott a futballvilág legrangosabb egyéni elismeréséről.

(Kép: marca.com)

Az Atlético csatára ezúttal is utalt arra, hogy ő bizony bízik abban, hogy élen végezhet a szavazáson, ugyanakkor Griezmann szerint ha nem is neki jár majd a díj, az Aranylabdának francia játékoshoz kellene kerülnie.

“Véleményem szerint a világ legjobb játékosának a világ legjobb csapatából kell kikerülnie! Ez pedig Franciaország! Tisztában vagyok azzal, hogy vannak egyéb más kritériumok, nézőpontok, ugyanakkor számomra egyértelmű, hogy az Aranylabdát francia játékosnak kellene kapnia! Vilgábajnokok vagyunk, ezt pedig nem szabadna figyelmen kívül hagynia senkinek.” – Fogalmazott Griezmann, akivel kapcsolatban talán most már végérvényesen egyértelmű, hogy nagyon, de nagyon hisz abban, hogy megnyerheti az Aranylabdát.

Mondjuk nem alaptalanul, hiszen a nyáron világbajnok lett, előtte Európa-ligát nyert az Atléticóval (melyet lényegében ő döntött el), az új idényt pedig a Real Madrid elleni európai Szuperkupa-diadallal indította.