Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az Arsenal ászát akarja a Liverpool! – sajtóhír

Az Evening Standard információi szerint a Jürgen Klopp által irányított Liverpool a januári transzfer időszak folyamán szeretné szerződtetni az Unai Emery vezette Arsenal walesi kiválóságát, Aaron Ramsey-t…

Mint ismert, Aaron Ramsey szerződése jelen állás szerint jövő nyáron lejár az Arsenalnál, s nagyon úgy fest, hogy a walesi középpályás nem fogja meghosszabbítani azt. Ennek köszönhetően januártól már szabadon tárgyalhat érdeklődőivel, melyekből a hírek szerint nincsen hiány. Az egyik legkomolyabb érdeklődő állítólag a Liverpool, a “vörösök” részéről nem lenne meglepő egy ilyen jellegű transzfer, hiszen 2017 nyarán Oxlade-Chamberlaint is elcsaklizták az “ágyúsok” kötelékéből. 

Aaron Ramsey már évek óta az Arsenal egyik meghatározó alakjának számít, tehát összességében hatalmas veszteséget fog jelenteni a londoni gárda számára, ha valóban távozni fog. A klub színeiben ez idáig minden frontot egybe véve 340 mérkőzésen lépett pályára, melyek során 60 találatot illetve ugyan ennyi gólpasszt jegyzett.