Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: egyre nagyobb a baj Umtiti térdével!

Ugyan a szeptembervégi sajtó hírek még arról szóltak, hogy akár több hónapos kényszerpihenő várhat Samuel Umtitire, az FC Barcelona világbajnok védőjére, ám az utóbbi időben bizakodóak lehetettek a katalán csapat szurkolói. Most azonban lesújtó hírek érkeztek.

Spanyolországi sajtóhírek szerint hiába bíztak bizonyos alternatív kezelési módokban, végül mégis elkerülhetetlennek látszik egy műtét Umtiti számára. A vb-győztes francia bekkre állítólag egy akár pályafutását is veszélyeztető beavatkozás várhat, ugyanis baltérdének keresztszalagja komolyabb sérülést szenvedett szeptemberben, mint azt eddig gondolták.

Találgatások szerint még ebben a hónapban sort kerítenek Umtiti operációjára, ám a késlekedés és a dolog összetettsége miatt könnyen előfordulhat, hogy a védő ebben a szezonban már egyáltalán nem léphet pályára.

Pedig a statisztikák szerint valóban Umtiti a Barcelona egyik legfontosabb láncszeme, ráadásul a gárdának rajta kívül csak három másik épkézláb belső védője van Gerard Piqué, Clément Lenglet és Thomas Vermaelen személyében.