Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: januárban távozhat a mellőzött hátvéd – sajtóhír

Távozni készül az Old Traffordról az idei szezonban jóval kevesebb játéklehetőséget kapó védő, akit José Mourinho gyakorlatilag bűnbakként kezel a mérsékelt eredmények miatt.

(Fotó: Sky Sports)

A Daily Star értesülései szerint Eric Bailly egyre frusztráltabb a mellőzése miatt, és januárban ott hagyhatja a “Vörös Ördögöket”, új klubja pedig az Arsenal és a Tottenham közül kerülhet ki, ugyanis ezeknél a csapatoknál már korábban is felmerült a leigazolásának lehetősége.

A forrás szerint Mauricio Pochettino alapemberként számolna az elefántcsontpartival, míg Unai Emery már a La Ligából is jól ismerheti Baillyt, hiszen a 24 esztendős hátvéd a MU előtt a Villarreal és az Espanyol játékosa volt, miközben az “Ágyúsok” mostani menedzsere akkoriban a Sevilla csapatát irányította.

Bailly a harmadik szezonját kezdte meg a Manchester Unitednél, azonban eddig mindössze öt bajnoki és egy Bajnokok Ligája-mérkőzésen jutott lehetőségez, ebből kezdőként csupán háromszor számoltak vele, és nem egyszer csereként is csak néhány percre szállhatott be.