Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: Bale mégsem egészséges?

Az előzetes hírekkel ellentétben úgy tűnik Gareth Bale mégsem kaphat szerepet Wales válogatottjában. Mindezt a szigetországiak szövetségi kapitánya, Ryan Gigg is megerősítette.

(Kép: as.com)

Legalábbis a spanyolok elleni ma esti, cardiffi felkészülési találkozón (20:45) biztosan nem lép pályára. Mindemellett az is benne van a pakliban, hogy a jövő hét keddi Írország elleni Nemzetek Ligája találkozón sem tud futballozni.

“Nincs semmi komoly probléma. A spanyolok ellen nem szeretnénk felesleges kockázatot vállalni Bale szerepeltetésével. Napról-napra vizsgáljuk az állapotát, és ez ezután is így lesz. Talán az írek ellen játszhat, erre nagyjából 50% esélyt adhatunk most. Reméljük Írország ellen felépül. Mindenesetre fel kell készülnünk arra az eshetőségre is, hogy ott sem játszhat.” – Mindezt Ryan Giggs szövetségi kapitány mondta a walesiek hivatalos sajtótájékoztatóján.

A válogatottbeli társ, Ashley Williams a kapitány szavaihoz még annyit tett hozzá, hogy bíznak benne, Bale a lehető legtöbb meccsen tud majd segíteni hazájának a elkövetkezendő időszakban. “Egyértelmű, hogy Bale a legfontosabb játékosunk. Ha nem is játszik, akkor is fontos a jelenléte a csapatnak. Természetesen hiányozni fog, ezért reméljük, hogy a jövőben a lehető legtöbb találkozón velünk lesz!” – Fogalmazott a Stoke City hátvédje.