Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Távozott az ETO-tól a szakmai igazgató

Távozott az ETO FC Győr csapatától Tamási Zsolt az utánpótlás szakmai igazgatója. Az egykori élvonalbeli edzőt tavaly nyáron nevezték ki a győriek utánpótlásának élére.

Tamási Zsolt tavaly nyáron 15 év után tért vissza Győrbe. Egykor már dolgozott a zöld-fehérek utánpótlásában, később az első csapat edzője is volt, majd a Vasas csapatát irányította vezetőedzőként. A piros-kékektől való távozása után visszatért az utánpótláshoz, s az MTK-nál edzősködött, majd a klub utánpótlás igazgatója lett. Végül a kék-fehérek vezetőedzőjeként zárta MTK-s pályafutását, az ő irányításával estek ki az NB II-be. Ezek után történt meg a kenyértörés, s távozott Tamási. Pár héttel később pedig Győrben kapott ismét munkát. Feladata az lett volna, hogy megállítsa az ifjú tehetségek eltávozását, hiszen számtalan utánpótlás válogatott focista hagyta el az ETO-t.

Annyit azért elmondhatok, a klub kezdeményezte a váltást, s meglepetésként ért a bejelentés. Nem volt kellemes érzés, hiszen győriként is nagyon szerettem az ETO-nál dolgozni. Ezzel együtt teljesen korrekt volt a búcsú, közös megegyezéssel távozom Győrből. Hogy hol folytatom a munkát, még fogalmam sincs, annyira friss még a változás – mondta Tamási Zsolt a Kisalföld című napilapnak.

A klub működésében további racionalizálás vált szükségessé, ezért a tulajdonos úgy döntött, hogy munkaköröket von össze. Korrektül váltunk el, köszönjük Zsoltnak az itt töltött időszakot és munkát, illetve további sok sikert kívánunk a pályafutásához! – Soós Imre sportigazgató nyilatkozta szintén a megyei lapnak.

A Kisalföld információi szerint, Tamási munkáját az akadémiát is irányító Tuboly Frigyes veszi át.