Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Dzeko a visszatérésről álmodozik…

Az olasz bajnokságban (Serie A) szereplő AS Roma bosnyák támadója a minap az angliai visszatérésének lehetőségéről elég lelkes nyilatkozatot tett…

A legutóbbi januári transzfer-időszak során Edin Dzeko kis híján visszatért egykori sikerei színhelyére, a Premier League-be, amikor nagyon közel állt a Chelsea-hez való szerződéshez, de végül maradt jelenlegi kenyéradójánál, az olasz fővárosban. Azonban nem zárja ki, hogy még egyszer visszatérjen a szigetországba.

“Talán túl késő már visszatérni a Premier League-be, de mint tudjuk, soha sem tudhatjuk, hogy mit tartogat a jövő a labdarúgásban. Imádom az angol labdarúgást, nagyon szerettem azt a négy és fél évet, amit ott töltöttem, de jelenleg Rómában is fantasztikusan érzem magam.”

A 32 éves bosnyák befejezőcsatár 2010 és 2015 között volt a Manchester City futballistája, s a csapat színeiben kétszer nyerte meg az angol bajnokságot, valamint egy-egy alkalommal az FA Kupát, a Ligakupát és a Community Shield-et, miközben legeredményesebb szezonjában 26 találatot hintett.

Dzeko 2015 nyara óta erősíti az AS Romát, a 2016-2017-es szezonban 29 góllal a Serie A legjobb góllövője volt.