Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egy Simeonénál már csak a kettő jobb!?

A minap Giovanni Simeone egy interjúban egyértelmű kijelentést tett abba az irányba, hogy nagyon szívesen lenne az édesapja által edzett Atlético Madrid játékosa a jövőben.

Az olasz Fiorentina 23 esztendős tehetséges támadója Giovanni Simeone, aki a közelmúltban immár az argentin válogatottban is bemutatkozhatott, és első gólját is megszerezte a nemzeti csapat színeiben, a következő nyilatkozatot adta a francia 10 Sportnak.

“A legjobb dolog lenne az életemben, ha az Atlético Madridban játszhatnék. Még sosem volt rá lehetőségem, hogy az édesapám legyen az edzőm, de azt gondolom, hogy fantasztikus lenne, bár sosem beszéltünk még erről. Az Atlético mindkettőnk számára különleges dolgot jelent.”

Korábban a “Matracosok” vezetőedzője már beszélt arról, hogy milyen lenne, ha a fia a játékosa lenne, az ő szavai alapján kevés esély mutatkozik a nagy családi összeállásra.

Az édesapja beceneve (“Cholo”) után csak “Cholito”-ként emlegetett ifjú az elmúlt két Serie A-s szezonban 13, ill. 14 találatot szerzett, az idei kiírásban pedig két találatnál jár a Fiorentina színeiben.

Diego Simeone 2011 óta irányítja az általa játékosként is több ízben erősített “Matracosokat”, s jelentős szerepe volt abban, hogy a fővárosi gárda a spanyol középmezőnyből Európa élcsapatai közé emelkedett: regnálása alatt egy bajnoki címet, egy Spanyol Kupát, két Európa-ligát és két Európai Szuperkupát hódított el az együttes, miközben két BL-döntőt is játszott.