Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét megindult az érdeklődés Renato Sanchesért – sajtóhír

Úgy tűnik, hogy ismét felfelé ívelhet Renato Sanches karrierje. Olasz sajtóértesülések szerint a portugál középpályásért most a Serie A-ból érdeklődnek. 

Forrás: fcbayern.com

Az olasz Rai Sport értesülései szerint a Juventus vetette ki a hálóját Renato Sanchesre, ráadásul már a  téli átigazolási időszakban elhoznák a Bayern Münchenből.

A Juventus különösen jó kapcsolatot ápol a játékos – és Cristiano Ronaldo – ügynökével, Jorge Mendessel, így hamar le is zárulhat az üzlet. Mendes a nyáron Ronaldo mellett egy másik portugál, Joao Cancelo leigazolását is elintézte az olasz bajnoknak.

Renato Sanches karrierje eddig egy hatalmas hullámvölgy. Nagyon fiatalon robbant be a Benficában, ami után a 2016-ban le is igazolta a Bayern München 35 millió euró ellenében. A bajor csapatnál azonban nem tudott maradandót alkotni, ezért egy évvel később kölcsönadták a Swansea-nek, ahol pocsék idényt zárt. Niko Kovac azonban adni akart neki egy esélyt, és visszahozta a Bayernbe, ahol a szezonban négyszer lépett pályára a Bundesligában, ezeken kétszer a kezdőcsapat tagjaként, ráadásul szeptember hónap legjobb játékosának is választották. Úgy tűnik, ismét beindulhat a portugál középpályás karriere.