Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Liverpoolban folytathatja az olasz csillag! – sajtóhír

A Football Italia információi szerint az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Liverpool színeiben folytathatja pályafutását a nagy tehetségnek tartott ifjú olasz válogatott középpályás, Nicoló Barella…

Az olasz portál úgy értesült, a Liverpool jár a legközelebb ahhoz, hogy szerződtesse a Cagliari olasz tehetségét, Nicoló Barella-t. Az ifjú középpályás minden bizonnyal jövő nyáron fog csatlakozni az angol együtteshez, aki a hírek szerint 44 millió font ellenében kerül a “vörösök” kötelékébe. 

Nicoló Barella már nagyon fiatalon, mindössze 18 esztendősen bemutatkozhatott a Cagliari legjobbjai között a 2014/2015-ös szezon folyamán. A klub meghatározó alakjává a 2016/2017-es idény során nőtte ki magát, helye pedig azóta is töretlen a kezdőbe, sőt azóta még inkább nélkülözhetetlenné vált. Fiatal kora ellenére már több mint 70 mérkőzésen lépett pályára a Serie A-ban, ráadásul úgy fest, az olasz válogatottban is húzóemberré lehet, hiszen Mancini a legutóbbi két találkozón rendre kezdőként adott lehetőséget a számára.