Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A helyükben őt igazolnám le, de azonnal!”

A korábban a Real Madridnál is dolgozó Fabio Capello az olasz Radio Rai-nak adott interjújában beszélt a blancókról, egészen pontosan a Cristiano Ronaldo utáni madridi életről.

(Kép: as.com)

A 72 esztendős olasz szakember tudja a megoldást arra, hogy ki lehetne Cristiano Ronaldo méltó madridi örököse. Capello szerint ehhez azonban költenie kellene a Realnak.

“Nagy rajongója vagyok Mauro Icardinak! Ha én lennék a Real Madrid vezetője azonnal leigazolnám őt! Icardi igazi specialista a kapu előtt, pont olyan, mint Crsitiano Ronaldo volt utolsó Realos éveiben.” – Így a Real Madriddal két ízben is (1996/97 és 2006/07) bajnoki címet szerző korábbi angol és orosz szövetségi kapitány.

“Hihetetlen ahogy Icardi érzi a kaput! Úgy mozog a tizenhatoson belül, mint kevesek. Ha három labdát kap, biztosak lehetünk abban, hogy háromszor is betalál. Pont egy ilyen játékosra lenne nagy szüksége a Real Madridnak!” – Tette még hozzá Capello, akinek ha megfogadják szavait a blancók vezetői, akkor januárban lépéseket tesznek az Inter csapatkapitányának megszerzéséért.