Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Arsenal: Ramsey már januárban távozhat

Az angol sajtó szerint könnyen elképzelhető, hogy már a januári átigazolási időszakban elhagyja az Arsenal együttesét Aaron Ramsey. A walesi középpályás az ősz egyik legjobbja a londoni klubnál, ez pedig komoly csáberőt jelenthet az esetleges kérők számára.

Annak ellenére, hogy a klub egyik legrégebbi alkalmazottjának számít, mintha mégsem övezné elég tisztelet a még mindig csak 27 esztendős Ramsey-t. A közönségkedvenc középpályásról mi is többször cikkeztünk az elmúlt hetekben, miszerint hiába folytak remek ütemben a tárgyalások menedzsmentje és az Arsenal illetékesei között, végül mégsem fog sor kerülni szerződése meghosszabbítására. A sikertelen alkudozásokról erősen hallgatnak a felek, így természetesen feleslege ítélkezni, csupán a tényekre hagyatkozhatunk: Ramsey szerződése a szezon végén lejár, és ingyen távozhat bárhová.

Korábban a Manchester United, a Liverpool és a Chelsea érdeklődéséről lehetett hallani. Nevezett gárdák a szabadügynökké váló középpályást nagyon szívesen szerződtetnék. Azonban van egy klub, amely állítólag már januárban megvenné Ramsey-t az „Ágyúsoktól”. Állítólag az Everton menedzsere, Marco Silva hajlandó lenne 18 millió eurót is adni egy majdnem lejáró szerződésű játékosért, lévén nagyon szimpatizál a walesi cselgép játékáért.

Érdekesség, hogy a liverpooli „Kékek” idén januárban is megvettek egy londoni közönség kedvencet az Emirates-ből: Theo Walcottott.