Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: “Bárcsak Messi spanyol válogatott lenne!”

Az Argentin válogatottól továbbra is távol maradó Lionel Messi kapcsán meglepő nyilatkozatot tett a Barca 10-esét már nem egyszer kritizáló Diego Maradona korábbi erőnléti edzője, Fernando Signorini.

(Kép: marca.com)

Az “isteni Diegoval” az argentin válogatottnál együtt dolgozó Signorini szerint Lionel Messi abszolút megérdemelné, hogy világbajnoknak vallja magát. A szakember szerint az argentinoknak nem kritizálnia kellene a 31 esztendős klasszist, aki Sginorini szerint választhatta volna Spanyolországot is hazájának, és akkor már világbajnok lenne.

“Bárcsak Messi spanyol lenne, hiszen akkor már világbajnoknak vallhatná magát! Ezt maximálisan megérdemelné! Messi sok-sok kiváltságot feladott azzal, hogy nem a spanyolokat választotta.” – Idézi a Radio Villa Trinidad Maradona egykori segítőjét.

“Messi ha úgy akarja, nem kell visszatérnie a válogatottba! Az is csak rajta múlik, hogy fog-e még a Newell’s Old Boysban játszani (Messi nevelőklubja – a szerk.). Azoknak akik imádják őt, szomorú azt hallani, amikor arról beszélnek, hogy nem érdekli őt az argentin válogatott, nem énekli a himnuszt, és egyszerűen nem akarja az “albiceleste” mezét többé felhúzni. Azt hiszem ez a közeg nem érdemli meg Messit!” – Jegyezte még meg az ötszörös Aranylabdás világklasszis védelmében Signorini.